Sunday, March 25, 2012

Memiliki Sahabat Membuatkan Hidup Lebih Hidup

Salam, 25/3 genap 2 minggu FAD menjadi tunangan orang. Luar biasa rasanya :) 25/3 juga genap 24 tahun umur MIT (my incik tunang). Ucapan FAD untuk SHOLEH: (menulis sambil dengar lagu Yuna - terukir di bintang) :-)

  • Selamat Hari Lahir yang ke-24 Sholeh.
  • FAD berharap yang FAD akan ucap ucapan ini untuk setiap tahun mendatang, sebab tu FAD selalu mendoakan supaya MIT panjang umur, murah rezeki, sihat luaran dan dalaman, dipermudahkan segala urusan selalu, kuatkan iman dan taqwa, sentiasa berada di bawah lembayung-NYA, tidak jemu dan  terus untuk menyanyangi FAD sehingga ke syurga and the last but not least your brithday will be perfect for you dear!
  • Terima kasih kerana memberi 1 perasaan yang sukar FAD ungkapkan dengan kata-kata. Perasaan yang unik dan istimewa. Bahagia yang FAD rasakan kini berlainan dengan rasa bahagia dulu. Hati ini sentiasa berbunga-bunga :-)
  • Tapi 1 perkara yang awak perlu tahu juga, walau apa pun berlaku, FAD tetap sanyangkan ALLAH swt, ibu dan ayah melebihi kamu dan kamu :-)
  • Sentiasa doakan kita yea? Kita sudah 1 step sebelum ke arah itu.
  • FAD tidak perlu ucapkan kata cinta buat awak di sini, sebab awak lebih tahu apa yang FAD ingin ucap dan tuliskan. Hayatilah dengan hati. 

Walaupun 2 minggu sudah berlalu, ucapan dari sahabat semperna pertunangan FAD, masih FAD terima.  Memiliki sahabat membuat hidup lebih hidup! antara ucapan yang FAD terima ialah:

"Salam, tahniah..dah jd tunangan org..cpt2 ke jinjang pelamin..semoga brkekalaan hingga alam syurga, sory lmbt wish,," -Asilah Baharudin-

"Salam fad, selamat bertunang, tahniah =)" - Farhana Akhbar Ali -

"Fad, slmt btunang. moga cpt kejinjang pelamin n bahagia sentiasa. sori xdpt dtg" -Azliza Mokthar-

"Assalamualaikum fad..!! slamat mnjadi tunangan org..hihi..ari ni ari pertama kn status fad sbg engaged..=) " 
- Fizah Jailani -

"Fad, thniah dah jadi tunangan org..maaf xdtg..sok ada 2 kuiz" - Saiyidah Othman-

"Salam fad, tahniah majlis pertunangan hari nie. Maaf sangat2x x dpat datang. Insyallah majlis bersanding nt kte datang..m0ga fad n tunang bahagia hingga ke akhir hayat..Amin.." - Aisa Zaidun-

"Assalam Fad, sorry sdpt gi majlis tunang fad. nk ucap Tahniah!smoga kekal bhagia bsm tunang hingga ke jinjang plamin n ke pkhwinan yg sah lg diberkati . InsyaAllah" -Adlya -

"selamay brtunang sahabatku yg trsyg. Mohon maaf ketidakhadiran faiza di majlis prtunangan fad, hehe smga menkadi tunang sholehyg solehah..tahniah :-)" - Faiza Ahmadon -

"Salam, fad slmt brtunang esok.Maaf sb xdpt dtg.Sy ada knduri kwin kt sni.Insyaallah fad kawin nnt sy dth k huhu ;( "  - Atiqah Sabri -

dan ada beberapa lagi yang FAD sudah terdelete dan ada yang FAD xtahu siapa empunya mesej. Ini pula ucapan dari laman web sosial yang sempat fad print screen.
Yang paling terharu bila lecture kesayangan masa FAD masa diploma juga ada meninggalkan sedikit coretan di sini, malah semasa degree kami belajar di U yang sama dan kami sempat berjumpa semasa di sana, thanks puan Sharifah Aliman! 


1 lagi post yang buat FAD teharu, dari kawan baik FAD ni, u so lovely to me dear :) Doakan FAD supaya tidak cepat lupa kerana FAD sayangkan kenangan kita bersama FARAH! FAD doakan semoga ALLAH sentiasa mendengar doa Farah. Farah teruskan sabar dan sabar dan sabar yea sayang? 
1 comment:

Anonymous said...

Kalo jb banjir esok...fad kene bertanggungjawab =D..farah