Tuesday, July 19, 2022

2022 - Berapa Orang Anak Dah? HaHaHa

 Assalammualaikum gais. Allahu lama betul tak menulis, tahun 2022 dah, anak dah bertambah 3 orang, Hahaha. hilang sekejap sebab sibuk nak besarkan keluarga dan busy dengan kerja lagi2 zaman covid ni, memang tak nampak bayang nak menulisnya. 

Alhamdulillah, sekarang yang kecil pun dah 2 tahun lebih. aku nak active balik blog ni sebenarnya. Kita tengok pergi dia macam mana yea? Hahahaha

So post terbaru ni, aku nak share gambar-gambar2 terkini family aku. simpan sini buat kenangan. Ajoom.......



No comments: